مجله کمپانی آلان

بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟

بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟

بهترین چسب برای نصب کفپوش چسبی است که استفاده از آن راحت باشد، کارایی بیشتری داشته باشد و اتصال محکم‌تری بین کفپوش و سطح زمین را ایجاد کند. امروزه استفاده از انواع کفپوش در همه‌ی ساختمان‌های مسکونی و تجاری افزایش یافته است پس استفاده از چسب به طور چشمگیری زیاد شده است.

چسب در بازار انواع مختلف و برندهای متفاوتی دارد به همین دلیل قبل از خرید باید به خوبی تحقیق کنید تا بتوانید چسبی را که کیفیت خوب داشته باشد، هنگام راه رفتن کفپوش صدا ندهد را انتخاب کنید. ما در ادامه این سوال را که بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟ را بررسی می‌کنیم پس تا آخر با ما همراه باشید، چنانچه قصد خرید انواع محصولات تکمیلی دکوراسیون مانند ماربل شیت را دارید، می‌توانید آن را از مجموعه کمپانی آلان تهیه نمایید.

چسب کفپوش چیست؟ | بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟

چسب کفپوش متریالی است که در هنگام نصب، نصاب از آن استفاده می‌کند. استفاده از آن به گونه‌ای است که چسب روی سطح زمین کشیده می‌شود تا تایل‌های کفپوش پی‌وی‌سی اتصال محکم و بهتری با زمین داشته باشند. چسب‌های کفپوش در 2 نوع خمیری و مایع یا صنعتی هستند که هر دوی آنها مزیت و معایب مربوط به خود را دارند.

ما می‌خواهیم در اینجا چسب‌ها را بررسی کنیم و بفهمیم که کدام یک از این نوع چسب‌ها بهتر هستند.

چسب کفپوش مایع یا صنعتی

چسب صنعتی بر پایه تینر است و بو دارد، این چسب چسبندگی بسیار بالایی دارد، همچنین خاصیت اشتعال دارد و ممکن است با شعله ای کوچک آتش بگیرد. از این چسب نمی‌توان برای پی‌وی‌سی استفاده کرد چون کم کم باعث خوردگی در پی‌وی‌سی می‌شود.

بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟

چسب خمیری چیست؟

نوعی از چسب‌های دیگر کفپوش چسب خمیری هستند. این چسب بر پایه ی آب است و از لاتکس، مواد شیمیایی و پودرهای معدنی تولید می‌شود. این چسب حلال فوری ندارد، بدون بو و گازهای سمی است و برای انسان مضر نیست. شما می‌توانید از چسب خمیری برای همه‌ی سطوح از جمله قسمت‌های ناهموار استفاده کنید و این قسمت‌ها را با استفاده از آن کاملاً هموار سازید.

شما قبل از تصمیم گیری به نصب کفپوش حتماً باید به سطحی که می‌خواهید کفپوش را روی آن بزنید توجه کنید، مثلاً اگر تصمیم گرفته‌اید کفپوش را روی سطحی مانند کاشی و سرامیک بزنید باید به شیارهای بین کاشی و سرامیک، شکستگی‌های احتمالی توجه کنید که به طور کامل صاف شوند تا بعد از نصب مشکلی ایجاد نشود.

برای این مواقع انتخاب چسب خمیری بهترین است، چون همه‌ی شکاف و فاصله‌ها را پر می‌کند و به زیرسازی نیاز ندارد. این چسب‌ها در ظرف‌های چند کیلویی در بازار وجود دارند و شما می‌توانید با توجه به ابعاد محیط نصب آنها را انتخاب کنید. استفاده از مقدار کم چسب باعث کاهش چسبندگی می‌شود و ممکن است با گذشت زمان کفپوش از روی سطح جدا شود به طور استاندارد برای یک متر مربع کفپوش پی‌وی‌سی ۳۰۰ گرم چسب نیاز دارد.

قبل از اینکه از چسب خمیری استفاده کنید حتماً زیر کار را به خوبی تمیز کنید، کوچک‌ترین اثر نباید از چربی، رطوبت و گرد و غبار روی سطح دیده شود. چون کوچک‌ترین کثیفی باعث می‌شود کفپوش به طور کامل به کف نچسبد و این گونه سطح نهایی صاف نخواهد بود.

مزایای چسب کفپوش خمیری

  • در برابر زلزله‌های خفیف مقاوم است.
  • طول عمر زیادی دارد.
  • سرعت بالایی را نسبت به استفاده از مصالح سنتی دارد.
  • به داخل چسب‌های خمیری آب نفوذ نمی‌کند.
  • در برابر رطوبت مقاومت زیادی را دارد.
  • این چسب در برابر تغییرات دمایی مقاوم است و می‌تواند به عنوان هموار کننده‌ی سطح زیر کفپوش استفاده گردد.
  • قدرت چسبندگی چسب‌های کفپوش خمیری بسیار زیاد است.

نحوه استفاده از چسب کفپوش

روش استفاده از چسب‌های کفپوش متفاوت است و باید برای نصب تا حد زیادی به جنس سطح توجه کنید.

بهترین چسب برای نصب کفپوش چیست؟

چسب کفپوش برای سطح گچی

گچ مایعات پریمری درون چسب را به خود جذب می‌کند به همین دلیل باید ۲۴ ساعت قبل از نصب اول مواد پرایمر را روی صفحه گچی قرار دهید. با گذشت این زمان مواد پرایمر گچ را در برابر رطوبت و نم عایق خواهد کرد. بعد از آن می‌توانید چسب را روی آن پخش کنید.

چسب کفپوش برای سطوح سیمانی

پریمر موجود در چسب‌های خمیری و مایع توسط سطوح سیمانی قابل جذب هستند، پس قدرت چسبندگی چسب کاهش پیدا خواهد کرد. برای همین لازم است اول روی سطح سیمانی رطوبت زیاد قرار بگیرد. چون قرار گرفتن آب بر روی سطح سیمانی مانند مانع در برابر نفوذ مایع پریمری به درون سیمان عمل می‌کند. وقتی که به طور کامل سطح سیمانی مرطوب شد، چسب را می‌توان روی آن قرار داد و با کاردک و ابزار مخصوص روی آن را صاف کرد. بعد از آن می‌توان کفپوش پی‌وی‌سی را روی آن قرار داد.

چسب کفپوش برای سطوح موزاییکی و کاشی

نبودن منافذ روی سطح سرامیکی و موزاییکی باعث، کاهش چسبندگی چسب می‌شود و به مرور کفپوش از روی زمین جدا می‌شود. برای اینکه با این مشکل برخورد نکنید، کافیست اول با ابزارهای تیز روی سطح کاشی و موزاییک خراش را به وجود بیاورید، به خوبی گرد و غبار را تمیز کنید و چسب را روی سطح پخش کنید.

ممنون که تا آخر این مطلب با کمپانی آلان همراه بودید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *